Papara

Soarele se trezeste in zori si pergateste cel mai gustos si bun mic dejun inventat vreodata pe fata pamantului.

El taie cu grija si maruntel toate ingredinetele, cele mai proaspete si mai gusoase si le adauga cu foarte mare grija imi tigaia wok –  Uac Uac .

 

Ingrediente:

– doua cepe medii de preferinta rostii  (se poate folosii si ceapa verde sau ceapa alba)

– 3 buc carnati  (Soarele foloseste carnaciorii radic )

– 4 oua

– mamaliga  – daca o faceti atunci ar trebui sa fie o mamaliga moale, daca e o mamaliga rece trebuie sa o dati prin razatoare

– aproximativ 100 grame de telemea de vaca  – insa puteti folosi orice branza va place mai mult

 

page_02

Incepeti prin a rumeni carnaciorii in tigaia, pentru ca sunt destul de grasi nu e nevoie sa puneti ulei, acesti o sa lase grasile suficienta. Dupa ce se rumenesc cat de cat adaugati ceapa si lasati un pic pana cand aceasta devine sticloasa, apoti adaugatu mamaligutza, branza si dupa ouale batute ca pentru omleta.

page_03

Dupa ce  papara incepe sa se ingheze  ea se intaorce asa cum faceti cu o clatita. Aveti grija pentru ca e destul de grea, iar tigaia e destul de greu de maniut, insa Soarele pentru ca e puternic nu are astfel de probleme.

In Final o sa arate cam asa, rupmenita si pe o parte si pe cealalata :

page_04

Se serveste cu samanta, mie imi place mai mult smanta de gatit pentru ca e mai dulce, insa o puteti servi cu iaurt sau samnata normala.

IMG_7874

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *