Be stronger than your strongest excuse!!

Stiu ca nu am mai scris de mult un articol “pe aici”, insa na… a sosit timpul sa ma reapuc!

Ma uitam la emisiunea asta, nou aparuta –  Bravo ai Stil ! – care, daca nu ar fi o tiganie sinistra, ar fi chiar interesanta… De fapt poate sa fie pe sistemul asa nu , iar pentru barbati este o mostra buna  – Supradimensionata  (ca sa folosesc un termen din emisiune ) – adica exagerata – a “lumii femeilor” sau mai pe romaneste , dragi barbati cam asa este mancatoria intre femeie – mai mult sau mai putin.

Oricum daca esti atentA la ce se intampla pe acolo si suficient de introspectA, poti sa iti dai seama de multe greseli pe care le faci chiar tu, de lucurile care se intampla cu tine atunci cand esti intr-un confict cu alte femei, etc. etc. etc. Intr-un cuvant daca ai o minte deschisa este bine de invatat din greselile altora ca sa nu le mai faci pe ale tale.

Lasand asta la o parte, eu doream sa discut de o afirmatie pe care a facut-o unul din jurati sau, ma rog, toti au parerea asta – ideea e ca nu mi se pare ceva bun – si anume: exista anumite concurente, care sunt o idee mai grasute, nu e o problema asta, insa sa te apuci tu (ca jurat) sa spui ca tb sa fii mandra cu asa un corp, este o afirmatie care ar trebui  sa fie balamata si sa completezi ca acea fata este reprezentanta unei categorii foarte mari din roamania ,iar numi se pare normal sa existe aceasta “categorie” asa de mare in Romania si nicaieri in lume!!. weight

“Acea categorie” din Romania sa puna mana sa faca miscare , sa manace ce trebuie si sa lasa jos labele de pe prajituri (EXCEPTAND PERSOANELE CU PROBLEME DE SANATATE ),  sa lase procariile si sa aiba grija de ele. Adica pe bune, eu m-am saturat de plansete si de tot felul de scuze penale. Da e greu, da e obositor si nu ! NU aveti nici o scuza pentru care sa nu o faceti, ah si da pana salbesti nu trebuie eu sa iti vad suncine si DA trebuie sa te imbraci in asa fel incat sa iti avanajezi prorpotiile corpului, insa nu tb sa folosesti tot felul de artificii vestimentare ca sa nu slabesti.

 

Nu ma intelegeti gresit, cel mai importnat lucur din lumea asta NU este infatisarea, insa este si ea importnata. Sunt multe fete frumoase in Romania si asa cum mi-a spus mie o persoana foarte draga si  inteleapta “dupa 3 luni orice frumusete a pamantului devine banala pentru un barbat , daca nu are si ceva in cap”, deci este importat sa ai personalitate, este pe primul loc sa fii inteligenta, iubitoare, sa iti doresti mereu sa evoluezi din toate punctele de vedere si sa faci ceva in acest sens, insa inainte de toate suntem femei si trebuie sa fim slabe si sa aratam bine – asta e respectul pe care ni-l datoram noi noua insene.

15027882_1182977255089089_5305655673927336776_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *