Un nou inceput !

Ma uitam in urma pe acest blog si am descoperit cu o oarecare uimire, ca au trecut nici mai mult si nici mai putin de 5 ani de cand „aberez singura” pe aici.

 

Asa ca astazi am marea placere sa va invit pe noul site TENSHICHAN.RO si sper ca aceasta metamorfoza sa va surprinda placut pe toti. Sper ca prin aceasta schimbare, omida aikidotenshi.blogspot.ro sa devina futurele Tenshi Chan, care sa va aduca bucurie, sa va incante , sa va aline si sa va faca fericiti ori de cate ori aveti nevoie de o raza de speranta.

 

Am decis sa fac publica existenta blogului pe domneiul tenshicha.ro  astazi 30 octombrie in semn de multumire fata de un amic foarte drag, care a dus la indeplinire acest vis, acest proiect drag sufletului meu. Astazi este ziua lui si pe langa recunostiinta eterna si bucuria de a avea oameni ca tine langa mine, iti doresc la multi ani si numai impliniri in tot ce faci.

 

Acum  ca am parte de un nou inceput as vrea sa clarific cateva aspecte:

 

 

In tot acest timp au fost multi care  m-au felicitat si m-au bucurat spunandu-mi ca am prins exact esenta din viata lor. Ca i-am ajutat cu un sfat, fara sa stiu ce se petrecea de fapt in sufletul lor, articolul a venit exact in moment  in care aveau nevoie de o solutie, de un mod de a se linisitii si tot asa.

Va multumesc dragilor ca existati in viata mea  si sper sa ajung mereu la voi exact atunci cand aveti nevoie de o vorba buna, de un sfat, de o mangaiere. Mai sper ca ceea ce spun eu aici sa va ajute si sa va dea putere mereu, sa mergeti mai departe.

Pana  la urma viata este un lung sir de urcusuri si coborasuri, pana ne integram in totalitate in absolut.

In decursul acelor 5 ani am avut mare uimire, care apoi, nu pot sa va mint, s-a transformat intr-un oarecare soi de placere, sa vad ca acest mititel blog este citit de oameni carora nu le-am spus ca am un blog si mai mult, s-au aratat indignate, suparate, nemultumite ….si asa mai departe de postarile mele. De multe ori am fost acuzata ca m-am inspirat din vietile unora si altora. Ca sa fiu foarte clar inteleasa, ceea ce scriu eu aici nu are legatura cu vietile personalelor cunoscute, are legatura doar cu perceptiile si gandurile mele.

 

Cred ca ar fi bine  sa va spun eu cum stau lucrurile ca sa nu va mai „perpeliti”:

 

Un articol ia nastere cu multe luni,(am articole pe care le-am inceput si acum 2 ani, insa nu sunt inca terminate) inainte sa fie aduse la finalizare si urcate pe blog. Unele au pornit de la o intamplare pe care am vazut-o pe strada, altele de la ceva ce am vazut la TV, altele de la ceva ce mi s-a povestit si asa mai departe. Fiecare articol (si nu sunt pretentioasa cand spun asta ) este o fiinta fie, o entitate, ea se naste, creste in decursul a ceva timp, in functie de ceea ce vad, simt, percep, gandesc, ia alta forma, poate sa ramana uitata intr-un folder mult timp,poate sa ramana in telefon doar ca o fraza sau poate sa fie dusa la finalizare dupa multe, multe schimbari.

Am momente in care vreau sa fiu Tenshi Chan  – buna, care scrie numai despre lumina si pace, despre cum trebuie sa te bucuri de durerea pe care o simti, apoi de fericirea, am momente in care vreau sa fiu Tenshi Chan – demonul, care este veninoasa si taie in carne vie, asta depinde numai si numai de ceea ce vad, percep, simt.

Mai mult, este o lume libera! si cred ca opiniile mele nu au fost si va promit ca nici nu vor fi vreodata exprimate intr-un mod jignitor ,insa am dreptul sa spun ce cred, despre orice si asta nu implica o persoana anume.

 

Asa ca acestea fiind spuse va doresc spor la citit si comentant.^0D86BFA4860C5FAC9395C3523F962C046AD7631DCEFC0F5D73^pimgpsh_fullsize_distr

Cu deosebite multumiri:

photo credits : Cristina Mihai

photo retouch : Claudiu Badicescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *